MENTORDAY



Imorrn är det ingen vanlig skoldag för mig det är mentorday och vi ska ha vattenkrig med alla i klassen. Det kommer säkert vara jätteroligt är taggad och tänkte gå till grannen och fråga om vattenpistol men orkar inte det just nu vi får se..


Tormorrow is a new day!



Imorrn ska jag vakna extra tidigt måste duscha och fräscha upp mina naglar lite sista inlägget för idag puss.


The light from the sun..



Snart ska jag ta och se på the hills som gör på mtv 17:40. Idag skulle jag till täby men ingen åkte ditt så valde att skita i det. Imorrn slutar jag 15:30 så har verkligen ingen lust att sticka till täby får väl göra det när jag har tid. nu ska jag vänta tills the hills börjar kyss


Sleep time?!



La mig igår klockan 4:19 för dom som inte ser på mobilen. Eller egentligen chatta jag med en till 2 sen så typ somna jag och vakna igen så är ganska trött just nu. Ska fixa mina naglar exakt sådär fransk manikyr sen lägger jag mig puss


HAPPINESS



Det är den här mascaran som kanske ska köpas imorrn. har läst flera bloggar alla säger att den är jättebra så varför inte ge ett försök?


KnAs !



Allt är knas just nu har inte haft riktigt tid att blogga. Imorrn är det skola tänkte inte ens på det redan känns som det är lördag iallafall för mig. Just nu chattar jag med Lily och fick precis tag på Linnea och nu chattar vi hoppas att hon får färdigt spanskan tills imorrn. Nu ska jag börja fixa mig lite för skolan imorrn ska försöka gå förbi Täby om jag hinner ska köpa bandu bh, sommarkläder och en mascara alla säger är skitbra får väl se.




MORSDAG!




Idag är det morsdag själv köpte man ett halsband, spa saker och rosor. Har börjat bli nyttig säger vi men endå inte nu ska jag städa min hamsters bur mer bloggning senare!


Bloggar!




Tänkte att jag skulle göra ett inläägg där jag berätta lite om vilka bloggar jag läser och så. För det första läser jag såklart alla i klassens och även då och då från parell, läser några i 6an men inte ofta alls typ en gång i månaden.
Läser allra mest kända bloggar som asiat.se, kenzas.se, fokis.se, kissie.se, paow.se, sara montazami men antar att alla läser nån känd blogg? Läser även massa bloggar från andra skolor ellenaudelius.blogg.se, elsaaudelius.blogg.se, louisehd.blogg.se, elinejderskog.blogg.se typ dom är vad jag läser.


If you love somebody tell him that..



Tänkte att jag skulkle berätta lite om idag har varit hos kusinerna och är fortfarande här.
Vi ska snart gå och grilla är här i Dalar Ö ett härligt ställe men skulle aldrig kunna bo här finns inget att shoppa här och allt är bara skog men det är mysigt iallafall. Ska någ även ta ett dopp tillsammans med Anna och Erik i havet älskar hav det är bättre en pool verkligen nu ska jag börja dra ner mot stranden ha det bra.


Mitt sommarlov




På sommarlovet har jag ganska fullt upp samma dag som skolavslutningen ska jag åka till Turkiet sen några veckor efter ska jag åka till Paris för min syrra kan franska ganska bra och mamma har lovat henne att vi ska ditt. Ska någ även spendera mitt lov ganska mycket med Linnea vi har valt att vi ska typ grilla bada och lite annat sen ska jag även spendera mitt sommarlov med Anna kusin och sen mina cheyer i sollentuna. fyller även år på sommarlovet i mitten så det är ganska härligt. Det finns bara saker man måste göra innan sommarlovet och jag och linnea har en lite lista vad som ska göras. För det mesta ska jag resa och vara med kompisar som jag alltid brukar hoppas att ni alla får ett bra sommarlov kyss!


TUKIET, TURKEY






Vi ska flytta runt lite i Turkiet det är därför det är bilder på två olika hotell. Nu måste jag börja skriva en köplista vad jag ska ha med till Turkiet puss


Last song, Dear John






Två grymt bra filmer och två snygga killar vad kan bli bättre.


FOTBOLL FINAL





Vem vinner tror ni? jag tror Barcelona eller min pappa tror vi får se..
För alla som inte vet det är final klockan 20:00 på kanal 3


Sommar = H-Ä-R-L-I-G-T !




Förebild som alla borde ha Lauren Conrad. Om ni vill följa henne mer som ska ni verkligen se på Laguna Beach och The hills.


Inspiration




Kommer inte blogga så mycket längre och snart är det sommarlov och då kommer jag resa bort ganska mycket men ska försöka att blogga iallafall. Tänkte att jag ska börja tipsa om lite sommakläder man kan ha. Snart ska jag till kusinerna och grilla i Dalar Ö trevlans. har massor tidinställda inlägg puss


SLUT MED PLUGG!

Idag hade jag två prov gick väl helt okej tror jag. är verkligen överlycklig allt plugg är slut och snart drar jag mot Turkiet. dag stack jag och linnea till Täby vi köpte en Frapino på espresso house sen en smoothie på naked jucie bar. Nu är jag hemma pappa har köpt smoothie ska dricka den nu puss



MY EVERYTHING!

Ska till linnea äälskling imorrn som vanligt hennes hus är typ mitt spendera halva min vecka där typ ibland mer.
Iallafall vi ska plugga på v-e-r-k-l-i-g-e-n helt seriös jag är.
Men innan ska jag till skolan måste hämta böcker och lite annat sen ska jag köpa en sak i Täby och nått att käka till mig och linnea sen sticker jag till henne. senare vi kanske drar hem till mig.



nöörd ne min solstråle!


Someone I will always love.

Idag kom mamma till skolan och hämta mig när jag hade spanska vi åkte in på akut för det första min tå nagel höll på gå av sen så hade jag en infektion och även en litet problem jag har fått någon himmlans sjukdom asså inte en så farlig men måste åka till sjukhuset då och då och kanske operera mig det börjar på hur allvarlig det blir. Efter det drog han av min tå nagel med en tång gjorde ont som fan så gick inte tillbaka till skolan.


MVG!!!!!!!


Something I can never have

var bara tvungen att blogga fick MVG i science mer stolt kan jag inte vara just nu.
Idag stack jag hem till ylva sen kom linnea vi gjorde filmen och lite annat och kolla på en pinsamm video från fredags jag och linnea skämmer ut oss för alla 8or i engelska. Nu ska jag göra engelskan som skulle ha varit inne för typ en vecka sen puss


Kusin vitamin som ska följa med mig till Turkiet om mindre en 16 dagar lycklig cheey!


Bloggar när jag känner mig för det!

Hej bloggen har inte bloggat på ett tag nu så tänkte blogga en snabbis.
Idag var skolan sämst först fick jag frånvarande från min mentortime och sen på spanska livet suger säger jag bara har 2 detentions nu och har fått brev hem..
Var även tvungen efter skolan att prata med ms oj sen med mr ritzen jobbigt säger jag bara men ska sluta tänka på det nu. Idag köpte jag en skit snygg tröja den kostade 199 och är från bikbok bild senare.


FML orkar inte med livet..


My life sucks!

Rubriken talar ska någ ta en paus från allt bloggande på fredag träffar jag Louise och kanske Elin great!



What remains is future

Har pluggat massor ska någ lägga mig sovde ju bara 6 till 7 timmar idag har ställt alarm på 7 puss


Study, study and more study

Hade inget att göra så valde att jag skulle blogga en snabbis.
Just nu är jag inne på facebook men jag jobbar samtidigt det går bättre en förr.
Pappa sitter och tjatar att jag ska hjälpa honom att skaffa skype så ska göra det snart!
Linnea har klagat att jag ska puffa alla människor tbx hade ganska många så det gjorde jag men efter 1 minut är det redan 4 som puffar tbx nu orkar jag inte mer.


FML

rubriken fuck my life har skit mycke läxor och har knappt gjort nått så nu ska jag plugga.
Får damp just nu igår var jag vaken till 2 för jag chattade med två killar linnea facerapa mig vet inte hur men iallafall och börja typ skriva att jag va kåt och så till massa folk och att dom skulle adda mig på skype sen var det typ 6 som adda mig linnea linnea...
Nu ska jag jobba hela kvällen puss


alla borde köpa den här mascaran även om den kostar lite mer en andra..


tvätta bilen

Ska inte hem till mamma ska hjälpa pappa istället med att tvätta bilen sen så lämnar han mig hos linnea vilken
snäll pappa man har. Idag ska jag och linnea gör nått kul vet inte riktigt om Tove och Isabelle ska med dom kunde men vi har inte snackat så mycke.
Just nu chattar jag med några men måste börja sminka mig och platta håret:)


hoppas solen kommer fram nuu!


Things I could have

det är exakt en månad och en dag tills jag åker till Turkiet.
Egentligen skulle min kusin Anna följa med men nu är dom typ lite osäker för en anledning.
Skulle hem till mamma och städa men nu vill pappa att jag ska hjälpa honom att städa hans bil så sitter och tänker lite vem jag ska till. klockan 4 ska Erik till tibble för sim tävling men kan ju inte komma för jag ska typ till Linnea. Nu ska jag iallafall in till duschen och sen fixa mig.


kusin vitamin!<3


MORGON TRÖTT CHEY

vaknade nydligen ganska tidigt av mig själv och har inte så mycket att göra ska någ plugga lite.
vid 11,12 tiden sticker jag hem till mamma för att hjälpa henne att städa sen så slaggar jag hemma hos Linnea äälskling typ? aja nu ska jag plugga lite morgon plugg det gillar vi alla.


Nu är det fredags mys!

shiit vad tiden går snabbt ska titta på film och vara inne på facebook såklart.
Imorrn sticker jag till mamma ska hjälpa lite med att städa har ju visning på söndag sen så sticker jag hem till linnea. imorrn ska även isabelle och tove komma jippie dom får hjälpa mig att hålla koll på linnea.
Vi ska någ flumma hela dagen imorrn tror jag men nu ska jag kolla på film puss!


*FREDAGEN DEN TRETTONDE!

idag är det ju fredagen den 13:e det hände verkligen en hemsk sak kan inte ens prata om den


du kommer alltid finnas i mitt hjärta om du går bort..


PARTYY!!

har inte kunnat blogga men linnea ska senare försöka lägga ut ett videoinlägg på oss men den är ju 100% oseriöös. Idag slutade vi vid 11:30 tiden sen stack jag och linnea till täby men linnea ville så gärna ha ballerina sen stack vi hem till henne. Jag bor typ hos linnea är hos henne varje dag det är mitt hem nuuu!
vi skulle plugga men det gick inte så bra vi typ lysnna på låtar tog massor ego bilder och annat kul.
Imorrn ska jag hem till henne igen ska någ sovaööööver yeah thats right!


köpte en bikini ser den knappt men aja


jag är ett ego profilbild på facebook!


To Wish Impossible Things

kommit nyss ut från duschen känner mig jätte fräsch verkligen.
Nu ska jag väl skriva lite på min engelska historia och sen lägga mig är trött lite grann och måste vakna tidigt imorrn tror jag sista inlägget för idag puss


Duschen

orkar inte duscha imorrn så ska göra det innan jag lägger mig imorrn vill jag verkligen inte gå till skolan pågrund av typ 5 saker och jag tror att linnea inte heller vill det.
Imorrn börjar jag jätte tidigt 8 och jag har inge busskort elr remsa ggaaah så måste gå typ om pappa inte orkar lämna mig.
nu ska jag ta bort sminket och duscha om en stund ska kolla runt på¨faceboook!


såå här går det till om man har tråkigt.
LINNEA+GINGER= SÅÅÅÅM RIIIGHHT!!!


*HEMMA HOS LINNEA FLUMMM!!

Hade typ världens roligaste dag hos linnea kan inte ens beskriva den riktigt vi skulle göra filmen men linneas internet var nere dåligt någ med hade intenet på hennes iphone som tur.
Sen så stack vi till linneas granne rikard för han skulle hjälpa oss men det gick inte för han va så dålig.
Vi typ tog massor av ego bilder speciellt (LINNEA) men kunde inte ladda upp dom på facebook för intenet var nere.
Sen stack vi hem för det börja spö regna och åska så kunde inte åka hem.
Efter det kom en kille hem till linnea och vi flummaa och massor annat och pappa hämta mig vid 8 tiden kan inte beskriva dagen mer en p-e-r-f-e-k-t!


får damp kan inte ladda upp bilder-.-


I will have dreams about you and only you

får damp på min dator just nu är skit trött verkligen idag ska någ lägga mig strax.
sista inlägget för idag vad har jag mer att säga? inget typ bloggar mer imorrn efter skolan kanske ska hem till linnea äälskling pusss


love is a word that is not easy to say..


I wish I can have everything in the world

Wooohoo lycka säger jag bara. Just nu håller jag på med engelska och lite annat chattar med några och så.
Imorrn är det inte en vanlig skoldag vi ska typ till ett sånnt där militär grrrej inte min sak men roligare en lektioner. Missar science sääger bara lycka.
Nu ska jag chatta vidare och jobba lite puss


LYCKA LYCKA JAG HAR FUUNNIT LYCKAAA!!!


- Tillbaka

Nu har jag vilat upp mitt bloggande en stund idag sola jag nästa hela dagen sen så stack jag själv en snabbis till Täby centrum behövde köpa lite saker och så idag var idrotten grymm verkligen mr wither ville snacka med mig att jag hade typ varit skit duktig och massor av saker tror att jag får mvg.
detta shoppa jag:)




ääälskar den:O

vääärldens bäästa macara ska använda den mycket



hahha var tvungen och ta bort ögonen skit konstig bild ni kan ju se det bara på munnen.


SLUTAR BLOGGA

kommer inte blogga på ett tag eller aldrig mer har mina skäl är sur chattar med niklas och helena käära vänner och en person kan drrraaaaaa!!! puss

JÄÄVLA BLOGG.SE

blogga typ 3 inlägg till men blogg.se cpar sig typ.
Idag hade jag volley med cheyerna det va grymmmttt egentligen vill jag inte vara med trodde det skulla va skit tråkigt men det visa sig vara jätte roligt.
Vann bara 1 match av 4 dåligt gjort men aja vi hade kul iallafall.
Efter skolan stack jag och linnea till täby när vi var vid naked jucie bar verry beerry muuuuuumms* så träffa vi niklas och patrick och samtidigt kom typ lily ylva och nån mer kommer inte ihåg vem sen stack vi till linnea för att göra filmen men istället flummaa vi jättemycket sen stack vi till stallet skit vad det stank har massor att berätta men orkar inte kom typ hem för en halv timme sen?



ROB**!!!

yeahyeah yeah! aja skypar med massa roligt folk den jag har chattat längst med är typ ......... hahha i 6 timmar sääger bara att det är helt galet.
Imorrn börjar jag 10:30 ggaaash är jätte glad ochg slutar tidigt har bloggat massor men blogg.se va cp så det gick inte-.-


måååste läääsa lite typ:3

assså allt vi skriver är på skoj i verkligheten sääger vi aldrig såhäär konstigt att man våga skriva så mycke som man aldrig kan typ säga i verkligheten*!
och ska bara sääga att han tror att han är populär och alla gillar han men inte jag....


Livet är häärligt just nu!

Har kommit hem nyss har varit i djursholm för att träffa på pappas kompis dom hade ett skit snygg hus verkligen och massor av hundar mysigt.
Just nu dricker jag ett glas coola livet är bra har inga läxor nästan den här veckan men ska göra lite i förväg så jag slipper streessa i sista minuten men nu ska jag vara social på facebook!


I feel good


Ut mot det fina vädret

ska ut snart och träffa pappa det är det som händer idag då..


fastna verkligen inte på bild idag pratar med pappa!


Somebody else or .......

aaahhh mitt hååår måste verkligen duscha känner mig skit ofräsh just nu.
Ska in till duschen sen kanske kolla på teve en stund sen läsa blåögd woohoo vilket skit dag men nu ska jag hoppa in till duschen pusss


tar typ fett lååång tid att fatta men läs på så fattar man allt sen:)


All of a Sudden I Miss Everyone

Yeeeaah är suuper glad just nu min mamma hade beställt 3 par tvålar till mig det är inte vilka som helst dom är speciella har köpt dom från USA och en från sverige kan typ köpa i sånna dära hälso butiker.

den i rosa förpackning kommer från usa tvålen är typ gjord av en speciell blomma skit brraaaa
och dom två andra är ägg två hejdå alla mina finnar;D

En super glad chheey!!!


Det är fekke:(

har inte pluggat nått nu stänger jag av datorn och facebook hejdå facebook inge mer för mig idag men bloggar då ocg då på mobilen när jag känner jag har tid hja en bra lördag puss


blogga från mobilen = ingen mer bild


SKÄRP DIG MOA

nu ska jag fan skärpa mig är bara inne på faceboook hela tiden fast jag säger att jag ska plugga så nu ska jag vara inne på facebboook men inte håll på gå runt och kolla på allas profil och sånnt ska läääsa istället puss


1 måndad och 7 dagar kvar tills sommmarlov


I can’t see you, but I know you’re there

ändrade planer för mig då ska inte alls städa hela dagen först måste jag typ läsa ut blåögd för andra gången har redan gjort det en gång men ska läsa den igen sen så plugga lite spanska sen så ska jga kanske städa en liten stund. Just nu gör jag inte så mycket bara chattar med en för jag har inget bättre för mig ha en jättebra dag puss



en sjuk chhey som inte mår brraaa och ska dricka tee nuuu


I have the time of my life!

Godmorgon vakna innan 8 för syrran kom in i rummet jobbigt men sen kunde jag inte somna om.
Är lite sjuk förskyld och mår inte så bra men kommer ju endå blogga massor idag ska jag städa typ hela dagen vi ska rensa allt och typ kasta massor av saker så det är vad jag ska göra idag.
bilder från resan och såååå fett cp bilder







Criminal minds och talang

Woohoo kan inte ha en bättre fredag sitter helt ensam i soffan och kollar på criminal minds och talang medans mamma och syrran har vaarsiin data i sitt eget rum. Aja orkar inte vara social längre nu ska jag ladda upp alla biilder som jag har på mobilen puss

SOCIALA

jaaa ska försöka vara lite social nu för alla i familjen sitter framför en data i varsiiitt ruuum osociala man är hatar det verkligen ska vara social nuuuu och ringa min kompis puusss


I will always take friends before guys

Woohoooo nu ska jag skära gurkor till mig har chattat med killarna på skype typ hela tiden stängde av för jag palla inte men dom ringer upp mig hela tiden:/
blir någ inte så mycke bloggning idag ska vara med familjen och så men kanske bloggar via mobilen får se puss


gaaaashh det är fredag!!


What remains is future

Idag var det en bra dag slutade 1 men hade typ lite problem i början.
Först kom jag sent sen så på måndag har vi typ sprotsday och jag fick springa det jag hatar allra mest.
Sen på nästa lektion engelskan tog en kille min mascara och penna och sprang ut och jag trodde han va bakom dörren så jag smälllde den på min engelska lärare men tur fick jag typ ingen behavior?
nyss chatta jag med helena och soren men inte längre för nu ska jag äta glass den nya häagen dazs:)

 
mmmhmmm......


BLLÄÄÄÄÄ

bilder har kommit ut på huset yyeeeah säger jag bara skulle laga mat för längesen men ska börja nu ha det bäst kyss





ssåå lite raaandom bilder


Time is money

Har pluggat lite svenska senare ska jag plugga spanska men innan det ska jag laga mat. Ska göra egna köttbullar hahaha jag suger verkligen på att laga mat får se om det blir gott.
Just Elin fyller år idag tycker alla ska gratta henne pusss





GRATTIS FINASSTTEE!!!<3


SOL,VIND, VATTEN!!

nu ska jag blogga ett seriööst inlägg. idag hade jag matteprov gick sådär måste verkligen sätta ett VG så jag få+r det i slut betyg. Hade Issa brevid mig tuur men är inte så säker att jag får VG..
Efter det stack jag tove issa och linnea till täby alla köpte ben and jerry utom jag som köpte en frappe.
Sen såg jag josefin, alicia, sabah, helena och lily och trodde dom skulle tillbaka till skolan så gick ditt ner men bussen gick nt förren om 15 min så istälett valde jag att inte gå upp tillbaka till linnea tove och issa för då skulle jag bara vara där en stund och såå nu ska jag plugga svenska har ju prov imorrn puss


it is freaking cold here


It is time to say goodbye!

har inte hunnit blogga för har haft fullt upp verkligen var först men Elin hade det skit kul sen så behövde jag verkligen plugga så stängde av datorn och börja plugga matte har ju prov imorrn första lektionen.
Nu ska jag plugga vidare imorrn ska jag ladda upp bilder på bloggen när jag va i japan och så puss


ZUMBAAAA!

skolan var skit rolig idag på gympan hade vi zumba haha garva sönder men det var helt okej.
Nu är jag med Elin vi typ skypar men folk och är inne på facebook snart ska vi kolla på´skräck film häärligt säger jag bara ska leta efter nån jätte läskig pusss


nu ska jag äta gurkor med Elin gottt!!


...

är skit tröttt och vakna innann 7 för att mamma tror att jag börjar 8:30 ät skit sur just nu men kan inte somna om puss

I Slept with Someone in Fall Out Boy and All I Got Was This Stupid Song Written About Me

nähä det blev iallfall inte sista inlägget just nu håller jag på med engelska smart jag är som har två prov på torsdag.. Just nu chattar jag med Lily och Helena mycket trevligt.
Ska någ lägga mig är skit trött och mina öögon är röda. Idag tappa jag bort min ring påvägen hade precis köpt den i fredags buuuhuu är fett suuuur.
Många undrar varför jag inte svara ppå sms det är för jag glöömmmde min mobilsladd hos pappa och e hos mamma får vänta till nästa vecka puuss


sugen på chai vill ha NUUUUUUU!


I will always be yours..

yeeah great börjar sent imorrn så ska sova mycket.
Nu ska jag tvätta mig och börja fixa lite sen plugga lite och sova häärligt.
Imorrn ska jag träffa Elin saknar redan att få träffa henne hur som helst sista inlägget öfr idag tror jag puss

Where Not to Look for Freedom

cha cha bloggen hahha skoja bara lite skulle härma killarna idag.
Just nu chattar jag med en kille i parell klassen han är fett random känner han lite sådära. chatta även men en kille i 8an fast jag tror han har blivit facerapad av en giinger kille bara så kallad Robert har varit med om det flera gånger väx upp.
nu ska jag plugga lite som jag aldrig kommer göra pusss



FUCK U GINGER!!!


Please please please help me!

va bara tvungen att berätta en sak imorrn får jag träffa min ääälskade Elin saknat henne skit mycket.
Imorrn är det sovmorgon börjar 9:45 helt gaaalet egentligen.
Har även idrott imorrn och stackars mig har inga mjukis byxor får väl springa runt i hotpants antar jag sorligt någ för mig. nu ska jag chattar vidare med en i skolan<3


hihih en rosa svamp


Fuck the shiit

Skolan var helt vanlig som den brukade missa spanska turtorial och sen hade jag ingen mascara men fick av Linn:) Efter skolan stack jag och linnea till 610 med christian och david inte så roligt hände ganska mycket och så.
ska ha visning nu så ska gå just det det regnar gasssh min mascara och hår


en sliten cheey


Please Please Please Let Me Get What I Want

Fuck ibland hatar jag blogg.se hade skrivit skit mycket och allt bara gick bort för jag tryckte typ på enter-.-
Har precis kommit ut från duschen häärligt imorrn är det skola och retest för mig måste åka tidigt innan alla andra suck* Köpt ear cuff men tänker om jag ska lämna:S


behålla elr nt det är frågan


SCHOOL!

nu ska jag berätta om min dag först stack vi till Solna och käka på nått indiskt ställe sen så stack vi till solna centrum där jag köpte en ear cuff men det va inte så fin så sitter och tänker om man ska byta den.
Sen så gick vi till begravningen och lämna massor av blommor och sånnt sen stack alla släktningar till nått jätte fint ställe har aldrig sett finare och vi fika där tog kärleks mums och choklad muuums*
Sen nu är jag hemma ska städa eftersom vi har visning puss



nu oc!


I can see you when i close my eyes

bloggar efter jag har ätit mamma daampar!

I will always remember you even if your not here

Snart sticker jag mot begravningen. Åkte ju till skolan för att hämta böcker sen stack jag och linnea ut och vänta på bussen samtidigt snacka vi lite.
Imorrn är det visning orkar inte gå in på detalijerna hur som helst ska flytta här ifrån.
Nu ska jag packa och fixa lite för imorrn då det är visning kommer sakna Täby lite grann har även mycket att tänka på skolan och sånnnt kommer blogga efter begravningen när jag äe hemma hos mammma puss



mina änglar dom jag äällskar allra mest mitt liv:)<3


omg gaaasshhh!

nooo måste åka till skolan tidigare en 8:30 för måste hämta mina science och spanska saker har ju prov imorrn och så. Just nu chattar jag med Lily ska berätta imorrn om min resa i japan grymmt kan jag väl inte säger eftersom jag knappt var där men bra va det puss


I´m back

haha gjorde tidinställda inlägg som jag sa haha nee orkade inte.
är hemma nu och hittade ettt paket utanför huset då och i paket var det ett par hot pants som jag hade köpt med problemet är att dom är lite stora men det är bra vill inte gå runt i skolan med skit tajta ska någ ha dom på idrotten. Imorrn ska jag inte till skolan har ju begravning och det är ingen ide att sticka till skolan då enligt pappa.
aja är sjukt trött efter den långa resan ingen bild idag kyss