DEVOTE?

Åker hem imorrn tidigt på morgonen och är framme i Sverige typ 8? på morgonen har fullt upp imorrn ska bli hämtad åka upp till dalarö bo på båten sola, bada för min bränna är nästan borta.
Har haft det skjukt bra här älskar london kommer verkligen tillbaka hit älskar primarket köpt lite men det var fullt där kunde knappt gå har aldrig sett så mycket folk. Har inte haft tid att blogga vi valde att låna data här innan vi ska lägga oss och packa klockan är en timme för en sverige har varit i pucking palace, British museum, cambride, oxford, herodes och massa mer men kommer inte ihåg allt just nu har även tittat på musikaler prisilla och we will rock you och maten är gooood, ska någ sluta blogga här på blogg.se ska någ över till devote och börja ha en fotoblogg liknande ha så bra puss!


Träffar kusinen imorrn då puss


JAG KOMMER SAKNA DIG SÅ HÄÄÄÄÄR MYCKE.....

På måndag drar man mot London kommer sakna Linnea jättteee mycket eftersom vi hade valt att vi skulle träffas men det blir aldrig av aja när jag kommer tillbaka ska vi till grönan och åka fritfall tilt ska hota upp linnea.
Just det fyllde år för två dagar sen fick massor av presenter är överlycklig verkligen visar allt när jag kommer tillbaka och alla bilder från när jag var i Turkiet, Paris och London men nu ska jag fortsätta skypa med det ni..




haha fin linnea är när hon sover

HAHAHHAHAAAA!


TILL HELENA!

SVAR: Tack sötnos jag vill ha sånna som Tove och issa har dom dära mörk bruna som är låga typ och storlek 38-39:) elr någ svarta höga converse men du behöver nte om du nte får plats:) Har igen aning vad isabelle vill ha hon blir någ glad av allt:D HA så bra i Kina och vi får träffas snart puss"!<3

Jag har verkligen ingen blogg lust längre ska någ sluta kanske inte riktigt min sak men iallafall snart ska jag till London det är på Måndag någ inte den här nästa menar jag, sitter även och laddar upp bilder från Turkiet och Paris men det går segt blir inte mycke bloggning puss!


BACK FROM FRANCE/ SVAR TILL HELENA!

SVAR TILL HELENA!: Nee har redan skal det behövs nte vill ha CONVERSE elr UGGS HahhahahA!

var bara tvungen att svara för att Helena inte kan logga in på sin facebook aja igår kom jag tillbaka från Frankrike härligt det var tråkigt där ska jag säga men fint bloggar mer om Frankrike senare orkar nte blogga riktigt slänger in en bild från Tukiet puss


2 dagen i Turkiet!


BLOGGNING FRÅN IPOD!

Rubriken talar har pappas ipod just nu och tänkte blogga ett sista inlägg som jag sa förrut då men skit i det. Glömde att berätta igår var jag med syrran och mamma vi shoppa as mycke skojar nte elr mamma köpte mest men iallafall hitta 4 saker vi stack till NK och lite annat min mamma har ett problem hon måste nästan alltid ha märkes saker hon gillar nte fejk saker och köper allt som är bara märkes så det gör att hela familjen gör det oxå ibland. Köpte väääääärldens snyggast saker först ett bälte som var av äkta läder/skinn as fint sen en blommig tunika, en vanlig tröja med lite fina detaljer, en jeans jacka och världens finaste tröja med broderat där fram lite och såå aja nu är jag snart framme hemma puss!



känner att jag har blivit lite brunare när jag kmr hem ska jag fortsätta soooola!!!


SOL VÄRME!!!



Svettas som en gris just nu har varit ute i timmar i solen och nu känner jag att jag måste ta ett dopp i duschen. Kom på att jag inte kan blogga på ngr dagar eller en vecka kanske. Ska träffa Linnea Tove och Issa på sommarlovet kanske nästa vecka vet inte riktigt men tror det.
Om mindre en en vecka sticker jag till PARIS GALET kmr hem innan jag fyller år oxå grymt sen bara ngr dagar efter blir det LONDON!!!! ingen mer bloggning dåra ha det bra!


JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE CHEY JUST NUUU!

JAG SKA TILL LONDON DEN 25 JULI JAG ÄR SÅ JÄÄVLA LYCKLIG JUST NUU SKA RESA BORT 3 GÅNGER DENNA SOMMAR WOOOHOOOOOOO IALLAFALL igår var jag med Sara och Rebecca vi stack till ett solarium för Becca skulle sola men jag och sara bara kolla den cheyen är galen hon paya typ 100 spänn för att sola i 35 min galen cheey men sen blev hon jue brun och fin:)
kmr nte blogga så mycke pussss